Sportlovsresor

Att resa på en skidresa på sportlovet kan vara en fantastisk upplevelse för hela familjen eller för kompisgänget.

Att åka med familjen till någon av de klassiska alporterna på sportlovet kan bli ett fantastiskt minne för resten av livet för er alla. På Alperna.nu har vi många skidorter som passar för familjer med barn i olika åldrar. Allt från lite mindre orter med skyddade barnpister och lätta backar till större områden där alla i familjen har möjlighet att var för sig eller tillsammans få en fantastisk skidsemester och skidresa,

Alperna har som sagt något för alla och det finns alltid något för de som vill tillbringa semestern i någon av Europas bästa funparks tillsammans med andra i samma ålder, för de som vill sitta på en fantastisk restaurang mitt på berget, för de som vill ge sig ut med guide och hitta de perfekta åken.

Tips för en lyckad Sportlovsresa till alperna

Bestäm vad ni vill ha ut av resan innan ni börjar titta på vilka alporter och erbjudanden som kan vara intressanta.

När det gäller boende så finns det ofta flera varianter att välja på, från all inclusive på ett lyxigt hotell till en enklare lägenhet med eget kök.

Boka sportlovsresan i god tid om ni vill ha möjlighet att hitta en billig skidresa, det kan vara hårt tryck på resorna om det är dåligt med snö i Sverige. I vår sökfunktion kan du söka efter en resa som passar dig.

Tänk på att det går väldigt bra att köra själv till alperna, framförallt om du bor i den södra delen av Sverige.