Zell am See

Zell am See

Vackra Zell am See ligger beläget i Salzburg, Österrike. Det är både en känd kurort och ett skidparadis för gammal som ung. Utbudet i Zell am See är stort och erbjuder något för alla. Skidåkningen i Zell am See är möjlig året runt tack vare glaciären Kaprun.

Skidåkningen passar alla åldrar och kategorier tack vare det enorma utbudet. Ett liftkort här fungerar dessutom även i Maiskogel och Lechnerber vilket ytterligare ökar antalet möjligheter. Pisterna är dessutom angenämt lång.

För en familj är Zell am See perfekt, både för att det finns bra backar men också för att det är behändigt att ta sig till och från backarna. Byn ligger precis bredvid en sjö, vilket bidrar till det natursköna. Byn är ursprungligen från medeltiden och det finns mängder med hus kvar från den tiden vilket ökar på byns charmfaktor. För att vara en alpby är staden relativt stor, vilket ger ett bra utbud på andra aktiviteter än skidåkning, restauranger och barer. Simhall, skridskoåkning, bad och bowling är bara några av de andra sakerna som finns att göra här. Maten är både god och relativt billig.