St Anton

St Anton

Skidresor St Anton

St Anton, eller som det också kan skrivas Sankt Anton har allt, bra skidåkning, galen afterski och party varje kväll i veckan. St Anton kan beskrivas som allt i ett då det gäller skidresor. St Anton ligger I Österikiska alpområdet Arlberg och är ett av de mest snösäkra områdena i alperna. Arlberg består av orterna Lech, Stuben, Zürs, St. Christoph och St. Anton. Här finns över 80 liftar och ca 280 km välpreparerade pistade nedfarter och kanske lika mycket offpist att upptäcka. Man kan tyvärr inte åka skidor mellan orterna men som tur är så erbjuds en gratis skidbuss.

Boende St Anton

I Sankt Anton finns det alla möjliga slags boende, allt för resenärer med en tight budget till riktigt lyxiga hotell. Det finns förutom hotell även möjlighet att hyra enskilda stugor eller bo i flerbäddsrum. För några tips på boende titta under fliken boende till höger.

St Anton är en mysig liten stad fri från bilar, full av trevliga butiker, bra restauranger och livliga barer vilket gör att tiden utan pjäxor aldrig blir tråkig. St Anton är känt för den galna afterski som man kan uppleva varje eftermiddag i veckan i någon av barerna. Om det inte passar med Jägermeister, så finns det alltid något annat man kan göra inom gångavstånd i denna bubblande skidort. Boende i St Anton Här finns det fullt av boende allt från pittoreska alpstugor, billiga hotell och lyxhotell.

För att ta sig till St. Anton från Sverige så reser man lättast via Munchen där tåget tar ca 4 timmar, eller bil ca 3,5 timmar.