Saalbach

Saalbach

Saalbach, Österrike, är en favorit hos många. Orten anses vara en av de mer kompletta skidorterna tack vare ett toppmodernt skidsystem med backar för alla typer och smaker. Samtidigt har Saalbachs charm och traditioner bevarats och bylivet är livligt värre. Här välkomnas alla med en öppen famn.

Det är enkelt att ta sig upp i backen i Saalbach. Kabinsystemet börjar mitt i byn. Närmast byn ligger behagliga blåa backar. De lite svårare backarna ligger lite längre bort. Här finns skidåkning för alla och när after-skiaftonen nalkas, är det bara att skida ner till torget igen. Snowboardåkarna får också sitt lystmäte med mängder med bra backar.

Saalbach som ort är gemytlig, charmig och gästvänlig. Servicen är genomgående mycket god och du möts av ett leende vart du än går. Nattlivet i Saalbach är hektiskt. After-skin är vida berömd och passar även de som passerat trettio. Trots det vilda nattlivet är Saalbach trevligt för familjer också, inte minst tack vare den angenäma skidåkningen och alla faciliteter som finns.