Lech-Zürs

Lech-Zürs

Skidresor Lech-Zürs
Österrikiska Lech är en ort som erbjuder både gamla traditioner och moderniteter av högsta klass. Orten ligger inte långt ifrån St Anton, men här slutar likheterna. Där St Anton är folkligt och ungt, är Lech exklusivt och avslappnad med god service vart du än vänder dig.

Skidåkning i Lech-Zürs
Skidåkningen som erbjuds är en härlig mix. De allra främsta åkarna får sitt genom underbara off-pistmöjligheter medan normalåkaren och nybörjaren kan njuta av välpreparade backar av alla de slag. Tröttnar man på de backar som finns i Lech är det bara att ta sig över till Zurs system, lika intressant det. I de båda systemen, som är sammanslagna, finns 85 liftar och 26 mil pistade backar att välja mellan. Pisterna är extremt välpreparerade, nästan som salsgolv. Få backar är riktigt utmanande.

Orten Lech är av stilfull karaktär. Samtidigt är byn en behagfull upplevelse med genuin och trevlig atmosfär. Liksom i backarna trängs trendmedvetna och rika med vanligt folk. Komforten på hotellen och på restaurangerna anstår kungligheter.

Nackdelen med denna exklusivitet, hur mysig staden än är, är att allt är dyrt. Det ges förstås mycket för pengarna också, men då inte alla restauranger och affärer tar kreditkort kan detta bli ett problem. Det kan bli bökigt att ha så mycket cash och budgeten spricker lätt.