Ischgl

Ischgl

Tyrolska Ischgl är en salig blandning mellan det gamla och det nya. Här blandas landsbygd med kosmopolitiska strömningar till en sällan skådad mix, som funkar mer än utmärkt.

Den som söker god skidåkning och vill uppleva en unik kultur gör rätt i att åka till Ischgl, orten som älskar kontraster. För resenären är det inte minst skidsystemet som lockar. Systemet är extremt välordnat och även under högsäsong är köer ovanliga. Alla kommunikationer till och från samt i backarna är i topptrim och så moderna de bara kan bli. Snösäkerheten är också extremt god tack vare den höga höjden. Plussa på med åkning för alla oavsett nivå, och bilden blir näst intill komplett.

Som ort betraktad har Ischgl också mycket att erbjuda. After-skin är mäkta populär och nattlivet håller högsta standard. Restaurangerna håller liksom nattklubbarna hög kvalitet, vilket dock gör att det blir något dyrt att vistas här. Runt om orten finns det agrara samhället, och det märks tydligt vart man än går. Getter, lamm och stallbyggnader ligger vägg i vägg med jetsetarnas favoritbarer. Det bidrar helt klart till Ischgls charm och till helhetsupplevelsen här i familjära Ischgl.