Lyxresor till Alperna

Alperna är den perfekta miljön för den som verkligen vill skämma bort sig själv under semestern. Här finns aktiviteter av världsklass sommar som vinter. Här finns en vidunderligt vacker natur, pittoreska byar, en trevlig befolkning och mängder med aktiviteter sommar som vinter. Här finns också några av världens bästa hotell och restauranger att välja mellan för den som verkligen vill uppleva det bästa av det bästa.

Vissa alporter är rena jetsetparadisen. Här flockas de luxuösa hotellen och de välrenommerade restaurangerna. Courmayeur i Italien tillhör en av dessa byar, liksom Gstaad i Schweiz och Cervinia. Lyxhotell och härliga restauranger finns också i de lite större orterna, såsom i Bad Gastein i Österrike eller välkända Schweiziska St Moritz samt franska Verbier och Chamonix. Välj mellan hotell byggda i genuin alparkitektur mitt i de centrala delarna av semesterorten och moderna komplex fyllda med faciliteter lite längre bort från byns centrum med plats för en avkopplande tillvaro.

Vad du än söker i en lyxresa, finns det att finna i Alperna. För att boka de bästa hotellen i alperna är det lätt att leta sig fram på nätet på egen hand. Det finns också flera researrangörer som erbjuder bekväma paketresor med lyxhotell som alternativ. Då sker resan med charterplan och transfer mellan flygplats och hotell ingår. Å andra sidan brukar de riktigt luxuösa hotellen vara mer än behjälpliga i att ordna transfer till sina högt ärade kunder.