Bästa resorna till Alperna

De bästa resorna till alperna är en resa som går smidigt, som ger stor tid till aktiviteter på plats och som erbjuder ett bekvämt boende. Det kan vara lätt att bli lurad att köpa en billig resa i tron att den kommer erbjuda en härlig tillvaro. Sedan visar det sig att flyg ska bytas, att transferbussen tar flera timmar och att hotellet ligger kilometer från backen.... Det gör ingen kalassemester i Alperna, det inte.

För att verkligen få en bra resa till alperna gäller det att se till varje detalj i resan. Utgå från en budget och välj en skidort som ligger nära flygplatsen. Se också till att hotellet ligger nära såväl backe som centrum på orten. Om hotellet som känns bäst ändå ligger en bit ifrån backar och centrum kan en hyrbil vara ett bra alternativ, även om det kostar en slant.

Skidorten ska också erbjuda den typ av skidåkning och folkliv som resesällskapet vill ha. Barn ska ha tillgång till bra skidbackar och skidlärare samt roliga aktiviteter, ungdomar vill ha bästa after-skin, och proffsen vill ha helt andra backar och har helt andra krav på boendet. Tänk igenom vad resesällskapet vill ha och leta efter resor till de orter som erbjuder detta. Då blir resan den allra bästa för just er.